Browsing Wydział Nauk Społecznych / Faculty of Social Sciences by Subject "Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP)"

DSpace/Manakin Repository

Browsing Wydział Nauk Społecznych / Faculty of Social Sciences by Subject "Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP)"

Sort by: Order: Results:

  • Wyrębek, Henryk (Akademia Podlaska, 2009)
    Obecnie w światowej gospodarce wolnorynkowej kluczową rolę odgrywa jakość produkowanych i dostarczanych klientowi wyrobów. Wymagania systemów zarządzania jakością umożliwiają organizacji planowanie, utrzymanie, doskonalenie ...
  • Toruński, Janusz (Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach, 2012)
    Jakość żywności w XXI wieku zajmuje kluczowe miejsce. Zarządzania jakością żywności jest w obecnych czasach nieodzownym elementem, na którym przemysł spożywczy opiera swoje działania. Podstawowym instrumentem w dążeniu do ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account